Biscuiți Cu Brânză De Capră Tapenade

Biscuiți Cu Brânză De Capră Tapenade
Tapenade goat-Cheese Crackers ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 120. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină, unt, tapenadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Tapenade Canap Cu Branza De Capra, Sub Forma De Tapenade, Tapenadă de piersici și Pecan cu brânză de capră, și Crostini de brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron mare cu un blender de patiserie pulsează sau amestecă făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Tăiați untul în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați unt în amestecul de făină și pulsați sau amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Măsurați 1/3 cană de brânză de capră, rezervând restul pentru servire și rupeți în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați brânză în amestecul de făină și pulsați sau amestecați până când amestecul începe să formeze un aluat. Înjumătățiți aluatul și întindeți fiecare jumătate între foi de hârtie pergament într - un dreptunghi de 12 x 10 inci (grosime de aproximativ 1/8 inch). Răciți dreptunghiurile în pergament pe foi de copt până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați 1 dreptunghi de aluat pe foaia de copt pe o suprafață de lucru și îndepărtați foaia superioară de pergament. Lucrând rapid și folosind o riglă ca ghid, tăiați dreptunghiul în pătrate de 1 1/4 inch fără a separa pătratele. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a lucra, congelați sau răciți pe pergament și foaie de copt până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți biscuiții pe pergament și foaia de copt în mijlocul cuptorului până devin aurii, 15 până la 20 de minute. Răciți biscuiții pe pergament pe un suport. (Biscuiții vor continua să fie crocanți pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Tăiați și coaceți mai multe biscuiți cu dreptunghiul rămas de aluat. Cu o spatulă îndepărtați cu grijă biscuiții din pergament. Biscuiții cu brânză de capră pot fi făcuți cu 5 zile înainte și păstrați într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu BrânzăBiscuiți Cu Brânză
Pentru LegarePentru Legare
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Întindeți biscuiții cu brânză de capră rezervată la temperatura camerei și acoperiți cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru LegarePentru Legare
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Revista