Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată
Ciocolata Chip bezea cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, ciocolată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. începeți să bateți albușurile într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru Tel la viteză mică. Pe măsură ce albii încep să pară umezi și spumoși, după aproximativ 45 de secunde, adăugați cremă de tartru și sare și lăsați-o să se dizolve cu mixerul încă la viteză mică, aproximativ 10 secunde.
În timp ce albușurile sunt încă spumoase, începeți încet să adăugați zahărul într-un flux constant, cu mixerul la scăzut. După ce ați adăugat aproximativ 1/4 cană de zahăr, creșteți viteza la mediu și continuați să adăugați treptat zahărul pe măsură ce mixerul rulează.
Odată ce s-a adăugat tot zahărul, creșteți viteza la mare și bateți până când bezea este groasă și lucioasă și ține vârfuri ferme când ridicați telul din ea, aproximativ 4 minute. Dacă nu este încă acolo, continuați să bateți bezea la viteză mare la intervale de 30 de secunde și testați din nou.
Odată ce bezea este în stadiul de vârf ferm, puneți un punct mic din ea pe fiecare dintre cele patru colțuri ale unei foi de copt și apăsați căptușeala de hârtie pergament în jos peste ea. Aceasta va ancora hârtia pergament.
Îndoiți cu grijă ciocolata în bezea cu o spatulă de cauciuc, având grijă să nu o dezumflați.
Lingurați 1 1/2 inch până la 2 inci din amestecul de bezea pe foaia de copt, distanțată la un centimetru. Încercați să modelați bezeaua cu o lingură, astfel încât să aibă crăpături și creste peste tot.
Coaceți până când bezeaua se întărește la exterior, dezvoltă fisuri și sunt doar ușor umede la interior, aproximativ 2 ore (acest lucru poate varia foarte mult în funcție de cuptorul dvs.). Pentru a testa coacerea, îndepărtați o bezea, lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 5 minute, apoi deschideți-o pentru a verifica textura. Centrul ar trebui să fie doar ușor umed în acest moment.
Lăsați bezeaua să se răcească pe un suport de sârmă. Lăsați-le să se răcească cel puțin 1 oră (Vezi nota) într-un loc uscat înainte de a le depozita într-un recipient cu capacul lăsat doar parțial aprins. Umiditatea și umiditatea le vor face să se topească, așa că încercați să le folosiți la scurt timp după coacere.