Biscuiți Cu Afine Cu Unt

Biscuiți Cu Afine Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați biscuiți de afine cu unt. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chipsuri de copt, zară și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de extraordinar. Biscuiți Cu Unt, Ușor Unt Picătură Stafide Scones, și Biscuiți Cu Cireșe Cu Unt (Făină Albă De Grâu Integral) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă zeama doar până se umezește. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
3
Adăugați chipsuri și afine, frământând de aproximativ 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Puneți aluatul într-un 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
5
Tăiați în opt pene, dar nu separați.
6
Coaceți la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; tăiați în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Scone poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista