Biscuiți Clasici Cu Zahăr Cu Gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile clasice cu zahăr cu gheață. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de praf de copt, zahăr pudră, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Înghețat, Jennifer ' s Iced Sugar Cookies, și Biscuiți Cu Zahăr Cu Dovleac Înghețat.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti fursecurile, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie și albușuri de ou. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate de aluat într-o bilă; înfășurați fiecare jumătate de aluat în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Desfaceți 1 bilă de aluat. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați aluatul, încă acoperit, la o grosime de 1/4 inch. Repetați procedura cu bila de aluat rămasă. Se răcește aluatul 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți o porție de aluat din frigider.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic;întoarceți aluatul.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Folosind un tăietor de 2 1/2 inch, tăiați aluatul în 18 fursecuri.
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu jumătate de aluat rămas.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează. Lucrând cu 1 cookie la un moment dat, întindeți aproximativ 1 linguriță glazură uniform peste cookie.
Lăsați să stea pe un suport de sârmă până când este setat.