Biscuiți Cheddar cu unt de arpagic
Reteta Cheddar Scones cu unt de arpagic ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 447 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 450 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cheddar ascuțit, sare, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheddar Arpagic Scones, Cheddar și arpagic Scones, și Scones de usturoi, Cheddar și arpagic.
Instrucțiuni
Faceți unt de arpagic: într-un castron mic, amestecați untul înmuiat cu arpagicul tocat până se combină bine. Pune deoparte.
Faceți Scones: Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a combina. Folosind un amestec electric, bateți în unt până când are dimensiunea mazării.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul și Zara. Bateți amestecul de ouă în ingrediente uscate până când se combină, aproximativ 1 minut.
Adăugați cheddar ras în aluat și amestecați până când brânza este distribuită uniform, având grijă să nu suprasolicitați aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați de 6 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 5 pe 10 inci. Înmuiați un cuțit ascuțit în făină, apoi tăiați aluatul în opt triunghiuri.
Periați fiecare scone cu spălare de ou. Puneți scones pe o foaie de copt și coaceți până la puf și auriu, aproximativ 25 de minute.
Se servește cald cu unt de arpagic.