Biscuiți Bulgur și spanac cu ouă și chutney de roșii

Biscuiți Bulgur și spanac cu ouă și chutney de roșii
Reteta Bulgur & spanac fritters cu ouă și chutney de roșii pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, frunze de salată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fritters de sparanghel și dovlecei cu chutney de roșii proaspete și ghimbir, Prăjituri de cartofi cu budincă neagră cu ouă prăjite și chutney de roșii, și Prăjituri crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii de moștenire Green Zebra.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți chutney-ul. Într-o cratiță mică, încălziți zahărul, oțetul și puțină sare. Se fierbe 1 min, apoi se adaugă ceapa și roșiile. Se fierbe timp de 1 min, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se fierbe grâul bulgur în multă apă până se înmoaie aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se scurge bine și se răstoarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste apă clocotită din ibric pentru a se ofili. Se răcește sub robinetul rece, apoi se stoarce cât mai multă apă. Se toacă și se adaugă la bulgur cu chimenul, ceapa, usturoiul și pesmetul. Introduceți jumătate într-un robot de bucătărie și blitz până când formează o pastă groasă. Reveniți la jumătatea rămasă cu oul bătut și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
BulgurBulgur
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se amestecă împreună, apoi se modelează în 8 chiftele și se răcește până când sunt gata de gătit.
6
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie largă, de preferință antiaderentă, și prăjiți prăjiturile în două loturi până când sunt crocante pe ambele părți. Între timp, ungeți ușor o cutie de budincă Yorkshire cu 4 găuri și dați-o la cuptor pentru a se încălzi câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți și crăpați cu grijă ouăle rămase în găuri, apoi coaceți timp de 3-4 minute până când ați terminat după bunul plac. Folosiți vârful unui cuțit pentru a ajuta la ridicarea ouălor, apoi serviți cu clătite, chutney și câteva frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista