Biscuiți Bacon-Cheddar
Bacon-Cheddar Scones ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această masă de dimineață are 107 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 31. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arpagic, praf de copt calumet, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bacon, ouă și biscuiți Cheddar, Biscuiți Cu Șuncă Și Cheddar, și Bacon Cheddar Biscuiți.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Combinați făina și praful de copt într-un castron mare.
Tăiați untul cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateti 2 ouă și jumătate și jumătate în castron mediu până la amestec.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. Se amestecă brânza, slănina și arpagicul. Forma în minge.
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată de 10 ori.
Rulați la dreptunghi de 12x6 inci.
Tăiați în pătrate de 8 (3 inci); tăiați fiecare pătrat în diagonală pe jumătate.
Așezați, la 2 centimetri distanță, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Bateți oul rămas și apa până se amestecă; periați triunghiurile aluatului.
Coaceți 14 până la 16 min. sau până când scones sunt ușor rumenite.