Biscuiți ANZAC cu migdale
Biscuiții ANZAC cu migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, sirop auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 10%. Încercați Biscuiti Anzac, Biscuiti Anzac, și Biscuiti Anzac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul laminat, făina, migdalele și zahărul. Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul. Când untul s-a topit, scoateți-l de pe foc și amestecați bicarbonatul de sodiu, siropul auriu și apa clocotită. Se amestecă amestecul cald în ingredientele uscate și se amestecă bine.
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului.
Așezați cookie-urile la o distanță de 2 inci pe foaia de cookie și aplatizați ușor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute, până devin aurii.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.