Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 12. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Această rețetă este plăcută de 332 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, coacăze de mână, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Biscuiți de dimineață de Crăciun {alias biscuiți cu aromă de fasole de vanilie, nucșoară și rozmarin}, Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, și Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se amestecă bine.
4
Tăiați în unt și scurtați. Într-un castron separat, combinați smântâna cu oul bătut, apoi adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă fructele. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Cremă
Aluat
Fructe
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Rulați aluatul și tăiați-l în runde de dimensiunea biscuiților.