Biscuiti Pesto
Biscuiții Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de praf de copt, lapte, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Biscuiti Pesto, Biscuit rapid ~ biscuiți cu parmezan cu trufe cu Pesto și Prosciutto, și Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați în scurtare și pesto, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă suficient lapte, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați ușor de 10 ori.
Rola sau pat 1/2 inch grosime.
Tăiați cu tăietor de biscuiți sau biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.