Biscuiti Pesto
Biscuiții Pesto ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biscuit rapid ~ biscuiți cu parmezan cu trufe cu Pesto și Prosciutto, Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, și Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați în scurtare și pesto, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă suficient lapte, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați ușor de 10 ori.
Rola sau pat 1/2 inch grosime.
Tăiați cu tăietor de biscuiți sau biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.