Biscuit-Topped de pui și legume coace
Biscuit-Topped de pui și legume coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 410 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Biscuit-Topped Tomate-Carne De Vită Coace, Plăcintă cu oală de pui acoperită cu biscuiți, și Plăcintă Cu Oală De Pui Acoperită Cu Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent.
Într-o cratiță mare, combinați supa, crema de brânză și laptele; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul este fierbinte si crema de branza se topeste, amestecand frecvent. Se amestecă puiul și legumele. Gatiti 10-15 minute sau pana cand se fierbe, amestecand ocazional.
Se toarnă în vasul de copt pulverizat.
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal. Aranjați jumătățile de biscuiți, cu partea curbată în sus, peste amestecul de pui în jurul marginii vasului de copt.
Se coace la 375 buc. F. timp de 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții devin maro auriu și amestecul este bulbuc.