Biscuit de Chili verde prăjit cu pui

Reteta prăjită verde Chili Bisque cu pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pui cu piele jumătate și jumătate, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă de Chili verde prăjită și Tortilla de pui, Salsa Stil Verde Chile Pui Bisque, și Tomatillo prăjit și salsa de Chili verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime și aruncați tulpinile și semințele. Curățați ceapa; tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch. Aranjați ardeii iute (pielea în sus) și ceapa într - un singur strat într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură până când legumele sunt moi și ușor carbonizate, 20 până la 25 de minute, întorcând ceapa după cum este necesar pentru a se rumeni uniform. Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, scoateți și aruncați piei.
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți jumătate din ardei iute și ceapă cu aproximativ 3/4 cană de bulion de pui până când se omogenizează, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar. Frecați amestecul printr-o strecurătoare fină așezată peste un castron; aruncați reziduurile. Repetați la ardeii iute și ceapa rămase pure cu încă 3/4 cană bulion și strecurați în castron.
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion, jumătate și jumătate și pui. Acoperiți și răciți până la 1 zi.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați bisque adesea până la abur, aproximativ 15 minute.
Așezați avocado, roșii și coriandru în boluri mici separate.
Polonic bisque în boluri largi.
Se servește cu avocado, roșii, coriandru și sare pentru a adăuga după gust.