Biscotti Prăjiți Cu Nucă De Cocos-Migdale
Biscotti de nucă de cocos-migdale prăjite este o rețetă mediteraneană care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chipsuri de ciocolată semidulce, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Prăjiți Cu Alune-Migdale, Amestec De Tort Biscotti De Nucă De Cocos-Migdale, și Biscotti Cu Migdale De Nucă De Cocos: Un Desert Sănătos, Mestecat.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, făina, uleiul și ouăle cu lingura până se formează aluatul. Se amestecă nuca de cocos și migdalele, folosind mâinile, dacă este necesar.
Pe foaia de cookie-uri unse, formați aluatul în dreptunghi de 15x4 inci, folosind mâinile unse.
Coaceți 21 până la 27 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie pe raftul de răcire 15 minute.
Tăiați dreptunghiul transversal în felii de 1/2 inch.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de prăjituri.
Coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește 5 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata se topește.
Stropiți ciocolată peste fursecuri sau înmuiați un capăt al fiecărui fursec în ciocolată.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată. Magazin acoperit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.