Biscotti Prăjiți Cu Nucă De Cocos-Migdale

Biscotti Prăjiți Cu Nucă De Cocos-Migdale
Biscotti de nucă de cocos-migdale prăjite este o rețetă mediteraneană care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chipsuri de ciocolată semidulce, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Prăjiți Cu Alune-Migdale, Amestec De Tort Biscotti De Nucă De Cocos-Migdale, și Biscotti Cu Migdale De Nucă De Cocos: Un Desert Sănătos, Mestecat.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, făina, uleiul și ouăle cu lingura până se formează aluatul. Se amestecă nuca de cocos și migdalele, folosind mâinile, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Pe foaia de cookie-uri unse, formați aluatul în dreptunghi de 15x4 inci, folosind mâinile unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 21 până la 27 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie pe raftul de răcire 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Tăiați dreptunghiul transversal în felii de 1/2 inch.
5
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește 5 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Stropiți ciocolată peste fursecuri sau înmuiați un capăt al fiecărui fursec în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
9
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista