Biscotti de portocale de ciocolată cu migdale
Ciocolata Biscotti portocaliu cu migdale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de migdale, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti bucată de ciocolată cu migdale și nucă de cocos, Biscotti Ciocolată-Portocală, și Ciocolata Orange Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca.
Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți ouăle pe rând, apoi Grand Marnier și coaja de portocală.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă migdalele și ciocolata. Adunați aluatul împreună; împărțiți în jumătate. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, una până la două ore.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Folosind mâinile făinoase, formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de 14 inci lungime, 2 1/2 inci lățime.
Transferați buștenii pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă la 2 inci.
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 30 de minute. Lăsați buștenii să se răcească timp de 30 de minute pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Așezați un buștean pe scândură. Folosind cuțitul zimțat, tăiați jurnalul pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Stați felii în poziție verticală pe foaia de copt. Repetați cu jurnalul rămas.
Coaceți biscotti până se usucă la atingere și auriu pal, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet pe raft. (Se poate face cu o săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș)