Biscotti de migdale și lămâie înmuiați în ciocolată albă
Biscotti de migdale și lămâie înmuiați în ciocolată albă este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de porumb, migdale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscotti Cu Ciocolată Albă Înmuiată Cu Lămâie-Migdale, Biscotti cu nuci amestecate înmuiate în ciocolată albă, și Biscotti de afine și fistic înmuiate în ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Într-un alt castron mare, bateți zahărul și ouăle cu un amestec electric până la galben pal, aproximativ 3 minute.
Se amestecă coaja de lămâie și apoi făina și se bate până se amestecă. (Aluatul va fi lipicios). Se amestecă migdalele.
Lăsați aluatul să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul uniform în 2 movile egale și așezați pe foaia de copt pregătită. Cu mâinile umede, spațiați aluatul uniform și formați-l în 2 bușteni (9 pe 3 inci).
Coaceți timp de 35 de minute până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 5 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenii transversal în felii diagonale groase de 3/4 inci. Aranjați biscotti tăiați cu fața în jos pe aceeași foaie de copt.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii palide, aproximativ 25 de minute.
Lasă să se răcească complet.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte, asigurându-vă că fundul tigaiei nu atinge apa. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Înmuiați capătul fiecărui biscotti în ciocolată.
Transferați biscotti-ul înmuiat într-un suport de sârmă, așezat pe o foaie de copt, până când ciocolata s-a întărit. A se păstra într-un recipient etanș.