Biscotti de ciocolată și migdale
Nevoie de un desert fără lactate? Biscotti de ciocolată și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, whisky și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti De Ciocolată-Migdale, Biscotti De Ciocolată Cu Migdale, și Biscotti de ciocolată și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți migdalele într-o tigaie superficială timp de 12 până la 15 minute, agitând tigaia de câteva ori, până când migdalele sunt ușor colorate. Puneți deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați 2 sau 3 foi de prăjituri cu folie de aluminiu, cu fața strălucitoare în sus.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și zahărul.
Puneți 1/2 cană din aceste ingrediente uscate în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați aproximativ o jumătate de cană de migdale prăjite și procesați aproximativ 30 de secunde.
Întoarceți amestecul în vasul cu ingrediente uscate și amestecați restul de migdale și chipsuri de ciocolată. Într-o ceașcă mare de măsurare, bateți ouăle, vanilia și whisky-ul cu o furculiță pentru a se amesteca. Se amestecă ingredientele uscate până se umezesc. Udați-vă mâinile și împărțiți aluatul în patru porții. Păstrarea mâinile ude, forma fiecare sfert în benzi de aproximativ 9 cm lungime, 2 cm lățime și 1/2 inch mare. În jurul capetelor.
Așezați două benzi transversal pe fiecare dintre foile de cookie.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit. Dacă coaceți mai mult de o foaie la un moment dat, inversați foile de sus în jos la jumătatea timpului de gătire.
Folosind o spatulă metalică scoateți plăcile din foile de prăjituri și lăsați să se răcească timp de 20 de minute pe placa de tăiere. Reduceți temperatura cuptorului la 275 grade F.
Cu un cuțit zimțat, tăiați cu grijă la un unghi în felii de aproximativ 1/2 inch lățime.
Așezați feliile, tăiate cu fața în jos, pe foi de fursecuri.
Coaceți 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când biscotti este crocant și ușor prăjit.
Opriți cuptorul și deschideți ușa cuptorului, permițând biscotti să se răcească în cuptor. Când se răcește, depozitați într-un recipient etanș.