Biscotti De Caise-Ciocolată-Migdale

Biscotti De Caise-Ciocolată-Migdale
Caise-ciocolata-migdale Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați caise, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Migdale De Caise, Migdale Caise Biscotti, și Biscotti Cu Caise Și Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un robot de bucătărie, pulsați făina, zahărul, praful de copt și sarea de 5 până la 6 ori pentru a se amesteca. Într-un castron mic, amestecați untul topit, vanilia și ouăle; se adaugă la amestecul de făină și se pulsează de 10 până la 12 ori pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Întoarceți aluatul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați caise, migdale și ciocolată și amestecați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CaiseCaise
MigdaleMigdale
4
Puneți aluatul pe foaia de copt și formați-l în două 12-in.- pâini lungi. Aplatizați ușor blaturile și coaceți până când pâinile sunt aurii, dar dați ușor când sunt presate, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți pâinile din cuptor și reduceți temperatura la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați pâinile să se răcească 5 minute, apoi tăiați pe diagonală în 1/2 - până la 3/4-in.- felii groase. Aranjați feliile plate pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute. Se răcește complet pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista