Biscotti De Afine Cu Fistic
Biscotti de afine cu fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 122 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Afine-fistic Biscotti, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți afine într-un castron mic; se presara cu suc de portocale. Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă. Se amestecă fisticul și coaja de lămâie.
Scurgeți afinele; se amestecă în aluat.
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în treimi. Pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit, modelați fiecare porție într-un 12-in. x 2-in. dreptunghi.
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute.
Transferați pe o tăietură; cu un cuțit zimțat, tăiați fiecare pâine în 20 de felii.
Așezați partea tăiată în jos pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când este ferm, întorcând o dată.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor și coaja de lămâie într-un castron mic; amestecați suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Stropiți peste biscotti. A se păstra într-un recipient etanș.