Biscotti cu miere, anason și migdale

Biscotti cu miere, anason și migdale
Rețeta Biscotti cu miere, anason și migdale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 81 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti de migdale și anason, Anason-Migdale Biscotti, și Anason-Migdale Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți uleiul, zahărul, mierea, ouăle, coaja de lămâie, anasonul și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină, apoi nucile. Acoperiți și refrigerați aluatul până se răcește bine, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AnasonAnason
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină 2 foi mari de copt. Scoateți aluatul în 3 benzi egale (2 pe o foaie, distanțate bine și 1 pe a doua foaie). Folosind mâini bine înfăinate, formați benzi în bușteni de 2 inci lățime și 1 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Coaceți buștenii până când sunt doar elastici pentru a atinge, comuta și întoarce tigăile după 10 minute, aproximativ 20 de minute în total (buștenii se vor răspândi). Se răcește 15 minute pe foi. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Folosind spatula mare, transferați ușor buștenii pe suprafața de lucru. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare buștean pe diagonală în felii groase de cm. Aranjați feliile, tăiate cu fața în jos, pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți până când partea inferioară se rumeneste, aproximativ 7 minute. Întoarceți prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți până când partea inferioară se rumeneste, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați în rafturi și răciți (cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc). (Se poate face cu 2 săptămâni înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista