Biscotti cu miere, anason și migdale
Rețeta Biscotti cu miere, anason și migdale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 81 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti de migdale și anason, Anason-Migdale Biscotti, și Anason-Migdale Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți uleiul, zahărul, mierea, ouăle, coaja de lămâie, anasonul și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină, apoi nucile. Acoperiți și refrigerați aluatul până se răcește bine, aproximativ 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină 2 foi mari de copt. Scoateți aluatul în 3 benzi egale (2 pe o foaie, distanțate bine și 1 pe a doua foaie). Folosind mâini bine înfăinate, formați benzi în bușteni de 2 inci lățime și 1 inci înălțime.
Coaceți buștenii până când sunt doar elastici pentru a atinge, comuta și întoarce tigăile după 10 minute, aproximativ 20 de minute în total (buștenii se vor răspândi). Se răcește 15 minute pe foi. Mențineți temperatura cuptorului.
Folosind spatula mare, transferați ușor buștenii pe suprafața de lucru. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare buștean pe diagonală în felii groase de cm. Aranjați feliile, tăiate cu fața în jos, pe foi de copt.
Coaceți până când partea inferioară se rumeneste, aproximativ 7 minute. Întoarceți prăjiturile.
Coaceți până când partea inferioară se rumeneste, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Transferați în rafturi și răciți (cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc). (Se poate face cu 2 săptămâni înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)