Biscotti cu afine-portocale
Cranberry-Orange Biscotti durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 291 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți per porție. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați merișoare, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor nu este atât de grozav. Biscotti cu afine și portocale , biscotti cu afine și nuci și biscotti cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt.
Bateți untul și zahărul împreună într-un castron până când amestecul devine cremos. Bateți ouăle, coaja de portocale, extractul de portocale și extractul de migdale.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat; amestecați ingredientele uscate cu ingrediente umede pentru a obține un aluat tare.
Se amestecă merișoarele îndulcite în aluat. Formați aluatul într-o bilă, tăiați-l în jumătăți și modelați fiecare jumătate într-un buștean.
Puneți buștenii pe tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Lăsați buștenii să se răcească complet pe rafturi de sârmă.
Tăiați buștenii în felii pe o diagonală ușoară și așezați feliile pe tava de copt tapetată cu pergament.
Coaceți biscotti până când sunt crocante și ușor aurii, aproximativ 7 minute.