Biscoff De Casă
Biscoff de casă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Biscoff de casă cu glazură de brânză cremă Biscoff, Biscuiți de casă Biscoff (Speculoos) – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Biscoff Overload – Cupcakes Biscoff și glazură garnisite cu firimituri de prăjituri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F și puneți deoparte două foi de copt căptușite cu pergament.Cerneti faina si dati deoparte.Cu un mixer manual sau stand, combinați zahărul brun, uleiul, bicarbonatul de sodiu, făina de soia și scorțișoara măcinată.
Se amestecă numai până se omogenizează apoi, cu mixerul încă în funcțiune, se adaugă făina dintr-o dată și se strecoară în apă.
Se amestecă până se formează un aluat rigid; opriți mixerul.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor până formează un aluat neted, apoi aplatizați într-un disc. Praf ușor cu făină și folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la 1/4" grosime. Aluatul nu este foarte elastic și este predispus la rupere dacă îl ridicați îndoiți așa cum ați putea cu un aluat "normal". În loc să încercați să-l mutați sau să-l ridicați pentru a face praf mai multă făină dedesubt, concentrați-vă doar pe rulare. După ce l-ați întins, rulați o spatulă metalică offset între aluat pentru a-l slăbi.
Tăiați aluatul cu tăietorul de prăjituri preferat sau folosiți o roată de patiserie canelată (aka, un tăietor de ravioli) pentru a tăia aluatul în dreptunghiuri de dimensiuni Biscoff. Folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile pe foaia de copt; nu se vor răspândi prea mult, astfel încât să le puteți cuibări destul de aproape.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când este ferm la atingere.Se răcește bine și se păstrează cookie-urile într-un recipient etanș. Se vor menține câteva săptămâni la temperatura camerei.