Biscoff De Casă

Biscoff De Casă
Biscoff de casă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Biscoff de casă cu glazură de brânză cremă Biscoff, Biscuiți de casă Biscoff (Speculoos) – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Biscoff Overload – Cupcakes Biscoff și glazură garnisite cu firimituri de prăjituri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F și puneți deoparte două foi de copt căptușite cu pergament.Cerneti faina si dati deoparte.Cu un mixer manual sau stand, combinați zahărul brun, uleiul, bicarbonatul de sodiu, făina de soia și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
UmărUmăr
Făină De SoiaFăină De Soia
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă numai până se omogenizează apoi, cu mixerul încă în funcțiune, se adaugă făina dintr-o dată și se strecoară în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă până se formează un aluat rigid; opriți mixerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor până formează un aluat neted, apoi aplatizați într-un disc. Praf ușor cu făină și folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la 1/4" grosime. Aluatul nu este foarte elastic și este predispus la rupere dacă îl ridicați îndoiți așa cum ați putea cu un aluat "normal". În loc să încercați să-l mutați sau să-l ridicați pentru a face praf mai multă făină dedesubt, concentrați-vă doar pe rulare. După ce l-ați întins, rulați o spatulă metalică offset între aluat pentru a-l slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați aluatul cu tăietorul de prăjituri preferat sau folosiți o roată de patiserie canelată (aka, un tăietor de ravioli) pentru a tăia aluatul în dreptunghiuri de dimensiuni Biscoff. Folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile pe foaia de copt; nu se vor răspândi prea mult, astfel încât să le puteți cuibări destul de aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
RavioliRavioli
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când este ferm la atingere.Se răcește bine și se păstrează cookie-urile într-un recipient etanș. Se vor menține câteva săptămâni la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista