Biluțe de brânză de pui de bivoliță
Reteta Bilutele cu branza de pui de bivolit se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 15. Acest aperitiv are 397 de calorii , 18 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 403 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați brânză, ceai proaspăt, sos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Brânza la grătar cu pui de bivoliță , Cel mai bun chili cu pui de bivoliță și Aperitive cu pui fără os de bivoliță .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune uleiul încălzit la 350 de grade F.
Alegeți carnea de pui și aruncați pielea.
Pune puiul într-un castron mare și adaugă sosul iute, ardeiul, brânza și ceapă verde și amestecă pentru a se combina.
Rulați puiul în bile de 2 uncii, aproximativ de dimensiunea unei mingi de golf.
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate.
Rulați fiecare bila în făină, apoi oul și apoi pesmetul. Pune deoparte.
Când uleiul este fierbinte, prăjiți biluțele de pui în loturi. Gatiti aproximativ 2 minute per lot.
Scoateți puiul pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Pentru a face sosul, combinați toate ingredientele într-un castron mare și ajustați condimentele dacă este necesar.
Servește puiul alături de sosul de scufundare.