Bile Picante De Orez
Bile de orez picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica zahăr, în. bucată de ghimbir, orez lipicios și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Spaghete și bile Picante de orez, Bile de orez picante umplute cu brânză albastră plus bonus de brunch adăugat!, și Bile Picante De Cârnați.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, înmuiați orezul în 2 căni de apă timp de 2 ore.
Se scurge; pune pe o farfurie.
Într-un castron mediu, combinați carnea de porc, oul, sosul de soia, zahărul, ceapa verde, ghimbirul și chile. Acoperiți și răciți până când orezul este gata.
Împărțiți amestecul de porc în 32 de bucăți.
Se rulează în bile, apoi se rulează bile în orez. Puneți bile în aburi căptușite cu pergament (vezi cum să aburiți Dim Sum, mai jos). Gatiti pana cand orezul este fraged si carnea de porc este fiarta, aproximativ 10 minute.
Cum să aburi Dim Sum: măsurați coșul cu aburi și alegeți o oală cu un diametru de cel puțin 2 in. mai larg. Pentru a împiedica găluștele să se lipească, tăiați un cerc de hârtie pergament 1 in. mai mic în diametru decât coșul (astfel încât aburul să poată curge în jurul marginilor) și să-l încadreze.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a veni 1 in. în sus și aduceți la fierbere la foc mare. Umpleți mai întâi coșul cu dim sum, apoi puneți-l în oală. Acoperiți și gătiți, adăugând apă fierbinte după cum este necesar.