Bile de orez picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica zahăr, în. bucată de ghimbir, orez lipicios și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Spaghete și bile Picante de orez, Bile de orez picante umplute cu brânză albastră plus bonus de brunch adăugat!, și Bile Picante De Cârnați.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, înmuiați orezul în 2 căni de apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge; pune pe o farfurie.
3
Într-un castron mediu, combinați carnea de porc, oul, sosul de soia, zahărul, ceapa verde, ghimbirul și chile. Acoperiți și răciți până când orezul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Împărțiți amestecul de porc în 32 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se rulează în bile, apoi se rulează bile în orez. Puneți bile în aburi căptușite cu pergament (vezi cum să aburiți Dim Sum, mai jos). Gatiti pana cand orezul este fraged si carnea de porc este fiarta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Serviți imediat.
7
Cum să aburi Dim Sum: măsurați coșul cu aburi și alegeți o oală cu un diametru de cel puțin 2 in. mai larg. Pentru a împiedica găluștele să se lipească, tăiați un cerc de hârtie pergament 1 in. mai mic în diametru decât coșul (astfel încât aburul să poată curge în jurul marginilor) și să-l încadreze.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Coș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a veni 1 in. în sus și aduceți la fierbere la foc mare. Umpleți mai întâi coșul cu dim sum, apoi puneți-l în oală. Acoperiți și gătiți, adăugând apă fierbinte după cum este necesar.