Bile Moderne De Brânză

Bile Moderne De Brânză
Bile de brânză moderne ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ghimbir măcinat, granola și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cafeneaua Modernă-Prăjituri Moderne De Pește, Jalape de Bacon cu quinoa Mac N' Cheese + recoltare antică masă modernă Cook-Off, și Macaroane și brânză bile de brânză coapte.

Instrucțiuni

1
Măcinați mazărea într-un robot de bucătărie sau zdrobiți-le într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Întindeți firimiturile pe o farfurie. Repetați acești pași pentru granola, apoi gingersnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Combinați parmezanul și feniculul pe o altă farfurie. Formați brânza în bile, lucrând cu aproximativ 1 lingură rotunjită la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
1
Rotiți brânza în bile și puneți-le la frigider, neacoperite, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
2
Rulați bilele în acoperiri cu cel mult 1 oră înainte de petrecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista