Bile Matzo cu bulion de pui

Bile Matzo cu bulion de pui
Nevoie de un garnitură fără lactate? Bilele Matzo cu bulion de pui ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 161 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cap la magazin și ridica ceapa, qt. bulion de pui de cea mai bună calitate, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bulion de pui șofran cu bile de spanac Matzo, Supă de bile Matzo cu chifteluțe de pui și bulion de pui de casă, și Supă De Pui Cu Bile Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați ouăle, grăsimea, 1 1/2 linguriță. sare, nucșoară și 1/8 linguriță. pepper. Se amestecă masa matzo până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 3 linguri. apă, pătrunjel și ceapă; se amestecă bine. Acoperiți și răciți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Folosind mâinile, formați linguri rotunjite de amestec matzo (se va lipi ușor) în bile și aruncați în bulionul care fierbe. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când bilele matzo sunt spongioase și ușoare în centru (tăiate în 1 pentru a testa), aproximativ 30 de minute. Condimentează supa după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
MatzoMatzo
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Cu o lingură pliată, ridicați bilele matzo la bolurile de servire sau la un tureen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă bulion fierbinte peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista