Bile De Șuncă Glazurată Cu Ananas
Ananas glazurate Ham bile ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 172 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de muștar, amidon de porumb, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 745 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 50 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bile De Șuncă Glazurate, Bile De Șuncă De Ananas, și Bile De Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Procesați slănină și șuncă:
Puneți slănina și șunca într-un robot de bucătărie și pulsați scurt de 3-4 ori pentru a toca bine. Nu pur și simplu.
Așezați amestecul într-un castron mare cu ingredientele rămase de chiftele și amestecați bine pentru a combina.
Formați bile de șuncă: folosind mâinile, formați chiftele oriunde de la 1 inch la 2 inci în diametru. Chiftelele cu diametru mai mic vor facilita mâncarea dacă le faceți pentru un aperitiv pentru o petrecere. Chiftelele mai mari vor funcționa bine pentru un fel principal.
Coaceți: aranjați bilele de șuncă într-o tigaie pentru caserole și coaceți în cuptorul 350 F pentru aproximativ 1 oră pentru chiftele cu diametrul de 2 inci sau 30-40 de minute pentru chiftele cu diametrul de 1 inch.
Aceste chiftele sunt destul de iertător, dar uita-te pentru o temperatură internă de aproximativ 165 de km.
Faceți glazură: faceți glazura când puneți chiftelele la cuptor.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția amidonului de porumb, într-o oală mică și se aduce la fierbere.
Bateți amidonul de porumb și fierbeți 1-2 minute.
Ungeti: ungeti bilele de sunca odata ce au fiert 20 de minute, apoi din nou la 40 de minute pentru chiftele mai mari sau la 10 minute si 20 de minute daca faceti chiftele mici, apoi din nou la 5 minute inainte de a fi gata.
Serviți singuri ca aperitiv de petrecere sau pe inele de ananas.