Bile De Șuncă Glazurate Cu Zahăr Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bilele de șuncă glazurate cu zahăr brun. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, oțet de cidru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, și Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle și firimiturile de cracker. Zdrobiți șunca și carnea de porc peste amestec și amestecați bine.
Formați în 1-1/2-in. bile.
Se pune în două unse 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 40 de minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, oțetul și muștarul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți bilele de șuncă; stropiți cu amestec de sirop; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți 10 minute mai mult sau până la glazurare.