Bile De Vin De Ciocolată

Bile De Vin De Ciocolată
Bilele de vin de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 48 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 65 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Dacă aveți zahăr de cofetari, napolitane de vanilie, vin plin de corp și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Bile De Aluat Cu Ciocolată Înmuiată Cu Ciocolată, Bile De Rom De Ciocolată, și Ciocolata Nuci Bile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați vafele de vanilie, zahărul cofetarilor, pudra de cacao, siropul de porumb și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă cu o lingură robustă sau cu mâinile până devine un aluat uniform. Forma în bile de 1 inch și rola în zahăr decorator roșu. A se păstra într-un recipient acoperit la frigider. Se lasă să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista