Bile De Unt Pecan
Bilele de unt de Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 54. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr de cofetărie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Mocha Pecan Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna intr-un bol de marime medie faina, zaharul si vanilia. Lucrați în margarină cu o lingură sau mâini până se omogenizează bine.
Adăugați nuci pecan tocate și amestecați bine.
Formați aluatul în bile de 1 inch și puneți-le pe tigăi negreșite.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 325 grade F (165 grade C) timp de aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc. Când rola ușor rece sau se agită în zahăr cofetari. A se păstra într-un recipient etanș.