Bile De Unt De Arahide
Dacă aveți aproximativ 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, bile de unt de arahide ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 42 și costă 36 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, unt, acoperire cu bomboane de ciocolată și placă acoperită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de uimitor. Încearcă Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se pudrează o tigaie în formă de inimă de 9 inci cu amidon de porumb și se lasă deoparte. Într-un castron, combinați zahărul, apa și colorantul alimentar; se amestecă cu mâinile până la consistența nisipului umed (vezi fotografia 1). Împachetați ferm în tigaia pregătită (vezi fotografia 2).
Neteziți suprafața superioară și inversați imediat pe o foaie de copt negrasă. Atingeți partea superioară a tăvii pentru a slăbi; scoateți tigaia (vezi fotografia
și lăsați să se usuce timp de 4 ore.
Când amestecul este uscat, răsturnați cu atenție inima. Folosind o lingură, scoateți ușor zahărul moale, lăsând un 1/2-in.- coajă groasă (vezi fotografia 4). Marginea interioară netedă cu vârful degetelor. Uscați vasul de bomboane la temperatura camerei timp de 24 de ore sau într-un cuptor de 200 de euro timp de 20 de minute. Se răcește complet pe foaia de copt.
Transfer la un 12-in. platou de servire sau placă acoperită. Dacă doriți, așezați panglica de argint la bord în jurul vasului (vezi fotografia din extrema stângă). Umpleți vasul cu bile de unt de arahide (rețeta de mai jos) în cupe de folie, dacă doriți.
Într-un castron, cremă untul și untul de arahide. Adăugați treptat zahăr; se amestecă bine. Forma linguri nivel în bile; retrase din circuitul agricol. Într-o cratiță la foc mic, topiți acoperirea cu bomboane. Înmuiați bilele de unt de arahide în ciocolată; așezați pe hârtie cerată pentru a se întări.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Bile de unt de arahide în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.