Bile De Somon Negru-Susan
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 66 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ulei de susan asiatic, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Somon afumat rotund cu semințe de susan negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți cuburile de somon pe o farfurie și congelați timp de 15 minute.
Transferați somonul într-un robot de bucătărie.
Adăugați castanele de apă, albușul de ou, amidonul de porumb, pudra de wasabi, trei sferturi din scallions, 1 1/2 lingurițe de ghimbir, 2 lingurițe de sare kosher și un vârf de piper. Pulsați de 4 sau 5 ori, până când somonul este tocat și amestecul se reunește.
Transferați într-un castron.
Întindeți semințele de susan pe o farfurie. Scoateți amestecul de somon în movile de câte 2 linguri fiecare și rulați în 24 de bile.
Rotiți bilele în semințe și transferați-le pe 2 farfurii de sticlă. Puneți una dintre plăci într-un abur mare. Aburiti bilele de somon peste apa clocotita pana cand sunt ferme, aproximativ 6 minute. Repetați cu bilele de somon rămase.
Între timp, într-un castron, combinați oțetul, sosul de soia și uleiul de susan cu restul de scallions și ghimbir.
Serviți bilele de somon cu sosul de scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.