Bile de Ricotta acoperite cu alune cu struguri prăjiți
Bilele de Ricotta acoperite cu alune cu struguri prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, brânză ricotta, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de Ricotta dulce cu struguri prăjiți, Crostini vegani cu Ricotta, struguri prăjiți și ceapă, și Înghețată Ricottan proaspătă cu struguri prăjiți și nuci prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 2 linguri.
Combinați firimiturile de napolitane și nucile într-un vas puțin adânc, amestecând pentru a combina.
Cu mâinile umede, formați brânza Ricotta de casă în bile de 24 (1 inch); rulați bile în amestec de firimituri, acoperind pe toate părțile.
Așezați bile acoperite pe o foaie de copt; rece.
Așezați strugurii pe o tigaie cu jeleu și presărați cu zahăr.
Coaceți la 450 timp de 17 minute sau până când strugurii încep să izbucnească, amestecând ocazional.
Așezați 3 bile de ricotta pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de struguri.
Stropiți 1 lingură de sirop de arțar peste fiecare porție.