Bile De Porcupină
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Bilele de Porcupine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bile De Porc Spinoase În Stil Crem, Chiftele Porcupine, și Chiftele Porcupine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți carnea de vită măcinată într-un bol de amestecare. Măsurați 1/2 cană de orez și puneți-o cu carnea.
Se amestecă totul împreună cu mâinile curate. Formați amestecul în 8 sau 9 bile de dimensiunea mingii de golf.
Într-o farfurie mare, adăugați orezul rămas, ceapa uscată, sarea, condimentul Italian, roșiile tăiate cubulețe și bulionul de vită. Se amestecă împreună cu lingura și se acoperă cu chiftele.
Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți aproximativ 1 oră. Orezul din chiftele se va umfla în jurul cărnii, iar chiftelele tale vor arăta ca niște porcine mici!
Lăsați un adult să vă ajute să scoateți vasul din cuptor cu mănuși de cuptor sau tampoane fierbinți. Când scoateți folia, aburul va ieși, așa că aveți grijă!