Bile de porc vietnameze cu sos de scufundare fierbinte și acru

Bile de porc vietnameze cu sos de scufundare fierbinte și acru
Bilele de porc vietnameze cu sos de scufundare fierbinte și acru sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Dacă aveți la îndemână Nam pla, lemongrass, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chiftele de porc Lemongrass cu sos de scufundare vietnamez, Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez, și Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista