Bile de pește în stil columbian (Alb Circularndigas De Pescado)
Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 91 de fani. Un amestec de cod, ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sudado De Pescado (tocană de pește în stil columbian), Tortas de Pescado Seco (prăjituri cu pește de cod sărat în stil columbian), și Sancocho De Pescado (supă de pește columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 lingură de unt, 1 lingură de ulei, ceapă, ardei gras roșu, usturoi, cilantro, sare și piper într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mic și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute. Set aside.In o oală medie așezați peștele, 2 căni de apă, sare, piper și frunze de dafin. Gatiti aproximativ 8-10 minute.
Așezați peștele într-un castron mare și lăsați-l să se răcească. Rupeți peștele în bucăți mici și aruncați cu firimiturile de pâine, laptele și 2 ouă.
Adăugați amestecul gătit și amestecați bine. Acoperiți și răciți la frigider timp de 15 minute. Formați în bile mici.
Așezați făina într-o farfurie și oul bătut într-un vas superficial. Mai întâi înveliți bilele de pește cu ou și apoi cu făina.
Încălziți uleiul pentru prăjit la foc mediu într-o tigaie mare saut.
Adăugați bilele de pește și prăjiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți fierbinte cu var și sosul preferat pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa