Bile De Orez Umplute Prăjite

Bile De Orez Umplute Prăjite
Bilele de orez umplute prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 644 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Orez Umplute, Mozzarella umplute adânc prajit piure de cartofi bile, și Bile de orez prăjite la cuptor cu Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați risotto răcit în bile de 12 (1 1/2 inch) folosind mâinile ude. Faceți o gaură mică în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de brânză, apoi formați-vă într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
2
Puneți făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate. Dragă 1 bilă de risotto în făină, scuturând excesul. Se înmoaie în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi se dragează în pesmet și se transferă pe o foaie de hârtie de ceară. Repetați cu bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
3
Încălziți uleiul de 1 1/2 până la 2 inci într - o oală grea de 4 până la 5 litri până când termometrul înregistrează 360 de exemplare F. lucrând în loturi de 4, coborâți bilele de orez în ulei cu o lingură cu fante și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Lăsați bilele să stea 2 minute (pentru ca brânza să se topească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista