Bile De Orez Umplute Prăjite
Bilele de orez umplute prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 644 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Orez Umplute, Mozzarella umplute adânc prajit piure de cartofi bile, și Bile de orez prăjite la cuptor cu Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați risotto răcit în bile de 12 (1 1/2 inch) folosind mâinile ude. Faceți o gaură mică în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de brânză, apoi formați-vă într-o bilă.
Puneți făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate. Dragă 1 bilă de risotto în făină, scuturând excesul. Se înmoaie în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi se dragează în pesmet și se transferă pe o foaie de hârtie de ceară. Repetați cu bilele rămase.
Încălziți uleiul de 1 1/2 până la 2 inci într - o oală grea de 4 până la 5 litri până când termometrul înregistrează 360 de exemplare F. lucrând în loturi de 4, coborâți bilele de orez în ulei cu o lingură cu fante și prăjiți, rotind ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi. 3
Lăsați bilele să stea 2 minute (pentru ca brânza să se topească).