Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)
Bilele de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 428 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, frunze de busuioc, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Arancini di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Crochete Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți firimiturile de pâine într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Umplere: într-un castron mediu, combinați risotto, pesmet, parmezan, busuioc și ouă. Cu mâinile umede, folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 3/4 inci. Faceți o gaură în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de Gorgonzola. Acoperiți gaura pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Gorgonzola
Parmezan
Brânză
Busuioc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rotiți bilele în pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Într-o cratiță mare și grea, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Orez
11
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
12
Adăugați 1/2 cană bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti orezul pana cand este fraged, dar inca ferm la muscatura si amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de unt, parmezan, sare și piper.