Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)

Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)
Bilele de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 428 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, frunze de busuioc, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Arancini di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Crochete Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți firimiturile de pâine într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umplere: într-un castron mediu, combinați risotto, pesmet, parmezan, busuioc și ouă. Cu mâinile umede, folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 3/4 inci. Faceți o gaură în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de Gorgonzola. Acoperiți gaura pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
GorgonzolaGorgonzola
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rotiți bilele în pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Într-o cratiță mare și grea, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
11
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
12
Adăugați 1/2 cană bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti orezul pana cand este fraged, dar inca ferm la muscatura si amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de unt, parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista