Bile De Cartofi Parmezan

Bile De Cartofi Parmezan
Bilele de cartofi parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 296 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, parmezan, cremă de brânză și amestec de supă de ceapă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Bile De Broccoli Parmezan, Bile De Cartofi, și Bile De Cartofi Dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii. Bateți crema de brânză, laptele și untul până se omogenizează. Se amestecă parmezanul, ceapa, amestecul de supă, sarea, sosul de ardei iute și piperul. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați oul și fulgii de porumb în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați bilele de cartofi în ou, apoi rulați în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați pe foi de copt unsuroase.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se coace la 400 la 15-18 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista