Bile De Bivol

Bile De Bivol
Bile Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ardeiul cayenne, capul de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bile De Cârnați De Pui Buffalo, Bile De Brânză De Pui Buffalo, și Bile De Cârnați De Pui Buffalo.

Instrucțiuni

1
Într-o mașină de tocat carne cu o matriță medie, măcinați coapsele de pui pentru a "măcina chili" sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs. Într-un castron mare, combinați puiul, 11/2 căni de biscuiți Ritz, ardeiul negru, boiaua, busuiocul, sarea celulară, chimenul, piperul alb, jumătate de piper cayenne și 1 cană de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
Biscuiți Cu UntBiscuiți Cu Unt
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă bine pentru a încorpora. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se toarnă 2 inci de ulei de canola într-o tigaie mare și adâncă și se încălzește uleiul la 350 de grade F la foc mediu-mare. Puneți un suport de răcire peste o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Formați amestecul de pui în bile de mărimea unei nuci și puneți-le deoparte pe o farfurie. Bateți oul într-un castron puțin adânc și așezați restul de 1 1/2 căni de biscuiți într-un alt castron. Înmuiați fiecare bilă în ou și apoi rotiți-o în biscuiți, acoperind-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați bilele în uleiul fierbinte (în loturi pentru a nu le aglomera) și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se gătesc foarte repede, așa că lucrul cu câțiva la un moment dat vă va ajuta. Pe măsură ce termină de gătit, așezați bilele pe raft peste foaia de copt. Când toate bilele sunt prăjite, puneți foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați usturoiul și jalapenos și gătiți 2 minute. Se amestecă sosul fierbinte și se menține cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Pentru a servi, stropiți sosul fierbinte peste bilele de bivol sau serviți-l ca o baie pe lateral. Bețișoarele de țelină și brânza albastră rămasă fac un plus de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
BizonBizon
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista