Bijuterie Margherita Pizza
Rețeta Heirloom Margherita Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 28 minute. O porție conține 257 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii de moștenire, crustă de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți aluatul de pizza pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; bateți în dreptunghi de 15x10 inci.
Coaceți 10 min. (Crusta nu se va face.)
Se acoperă cu 1 cană de mozzarella și roșii.
Se amestecă pansamentul și usturoiul; stropiți peste roșii.
Se presară cu brânzeturile rămase.
Coaceți 8 min. sau până când mozzarella este topită și crusta este maro aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon