Bigoli cu sos de ceapă-hamsie
Bigoli cu sos de ceapă-hamsie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, coajă de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Taitei de grau cu sos de hamsii: Bigoli en Salsa, Sandvișuri de hamsie marinate cu sos de roșii-ceapă, și Tartele De Ceapă Și Hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală cu apă sărată la foc mediu-mare și lăsați-o să fiarbă lent în timp ce pregătiți sosul.
Încălziți uleiul de măsline și untul în tigaia mare la foc mediu. Odată ce untul s-a topit, amestecați ceapa și usturoiul; se condimentează cu sare de linguriță de km și se acoperă tigaia.
Lăsați ceapa să se gătească încet, amestecând ocazional până se înmoaie bine și ușor de culoare aurie, tivită cu maro, aproximativ 15 minute.
Adăugați hamsiile tocate și gătiți, amestecând până când hamsiile se topesc în uleiul încins.
Adăugați tăiței în apă și fierbeți-le până abia fierte. Mărimea și tipul de tăiței pe care îl alegeți vor determina timpul de gătit. Urmăriți-le cu atenție în timp ce terminați sosul.Ridicați focul, adăugați bulionul și aduceți sosul la fierbere. Apoi coborâți din nou focul la mediu și amestecați până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Condimentați generos cu piper negru proaspăt crăpat și puțină sare dacă este necesar (gustați mai întâi).Folosind clești, aruncați pastele (cu puțină apă încă agățată) în sosul de ceapă-hamsie. Aruncați pastele și sosul împreună până când sunt bine acoperite.
Adăugați pătrunjelul și serviți imediat.