Big Top Carne De Vită Stroganoff

Big Top Carne De Vită Stroganoff
Rețeta Big Top Beef Stroganoff ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest curs principal are 1142 calorii, 82G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, boia de ardei, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată, și Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, care ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui ciupercile, vinul și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Condimentează carnea de vită cu sare, piper și boia de ardei și lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
3
În tigaia încălzită, adăugați ceapa albă și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă AlbăCeapă Albă
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ciupercile și sotati până când renunță la sucurile lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Adăugați fâșiile de vită în tigaie, turnați vin roșu, turnând peste carne și lăsați vinul să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați bulionul de vită și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și lăsați carnea să se fierbe până când este fragedă de furculiță, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Folosind o lingură cu fante, scoateți carnea și ciupercile din tigaie, acoperiți și păstrați-le într-un loc cald. Lăsați lichidele să se reducă și să se îngroașe cu tigaia neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
În timp ce stocul de carne de vită se reduce, fierbeți tăiței de ou până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Carne De VităCarne De Vită
10
Scoateți sosul de pe foc și bateți în smântână și hrean (care va adăuga aroma stroganoff și va stabiliza sosul). Întoarceți carnea și ciupercile în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Scurgeți bine tăiței de ou și lingurați stroganoff peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
12
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista