Bietă Elvețiană Simplă

Bietă Elvețiană Simplă
Chard elvețian simplu necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Această garnitură are 189 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, usturoi, smog elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Saut Simplu Saut Swiss Chard 4, Chard Elvețian Simplu Sotat – 1 Puncte, și Ravioli Nudi cu spanac și smog elvețian peste sos simplu de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline pe o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie și aromat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați smogul elvețian și oțetul balsamic; gatiti si amestecati pana cand smogul este ofilit si fraged, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista