Bietă Elvețiană cu slănină afumată și oțet Jalapeimbroko
Chard elvețian cu slănină afumată și oțet jalape Aproxumro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Goudan Afumat Și Cheddar Alb Mac & Brânză Cu Chard Elvețian, Chard elvețian cu roșii și slănină, și Pizza cu brânză elvețiană și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin alb la fierbere.
Adăugați jalapeos tocat și 1/2 linguriță de sare și lăsați jalapeos să stea 2 ore. Se strecoară, rezervând jalapeos și oțet separat.
Într-o caserolă mare din fontă emailată sau cuptor olandez, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați șalotele în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană din stoc și aduceți la fierbere.
Adăugați tulpinile de smog, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunzele de bietă și restul de 1/2 cană de bulion și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă slănina crocantă și 2 linguri de oțet jalapeo și se transferă într-un castron.
Serviți jalapeos murat și restul de oțet jalapeo pe lateral.