Bietă Elvețiană cu slănină afumată și oțet Jalapeimbroko

Bietă Elvețiană cu slănină afumată și oțet Jalapeimbroko
Chard elvețian cu slănină afumată și oțet jalape Aproxumro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Goudan Afumat Și Cheddar Alb Mac & Brânză Cu Chard Elvețian, Chard elvețian cu roșii și slănină, și Pizza cu brânză elvețiană și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin alb la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați jalapeos tocat și 1/2 linguriță de sare și lăsați jalapeos să stea 2 ore. Se strecoară, rezervând jalapeos și oțet separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Într-o caserolă mare din fontă emailată sau cuptor olandez, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați șalotele în caserolă și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6
Adăugați 1/2 cană din stoc și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Adăugați tulpinile de smog, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Adăugați frunzele de bietă și restul de 1/2 cană de bulion și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă slănina crocantă și 2 linguri de oțet jalapeo și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți jalapeos murat și restul de oțet jalapeo pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista