Bietă Elvețiană cu fasole albă și lacrimile lui Iov

Chard elvețian cu fasole albă și lacrimile lui Iov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole nordică remarcabilă, busuioc, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Cu Fasole Cannellini, și Fasole La Cuptor Cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile de pe smog chiar acolo unde frunza se întâlnește cu tulpina. Tăiați fiecare tulpină în bucăți de 1/2 inch și puneți-o deoparte. Feliați frunzele în felii de 1/2 inch și păstrați separat de tulpini.
Încălziți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați tulpinile de smog și ceapa și gătiți, amestecând regulat, până când ceapa începe să devină aurie.
Adăugați apă o lingură la un moment dat pentru a preveni lipirea, dacă este necesar.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă un minut.
Adăugați lacrimile, fasolea, roșiile, busuiocul și măslinele gătite și aduceți la foc mic.
Adăugați frunzele de smog, reduceți focul la mediu și acoperiți bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand smogul este fraged (lasati 5-12 minute, in functie de gustul dumneavoastra).
Adăugați drojdia nutrițională și oțetul și sarea și piperul la gust