Bietă Elvețiană cu fasole albă și lacrimile lui Iov

Bietă Elvețiană cu fasole albă și lacrimile lui Iov
Chard elvețian cu fasole albă și lacrimile lui Iov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole nordică remarcabilă, busuioc, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Cu Fasole Cannellini, și Fasole La Cuptor Cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile de pe smog chiar acolo unde frunza se întâlnește cu tulpina. Tăiați fiecare tulpină în bucăți de 1/2 inch și puneți-o deoparte. Feliați frunzele în felii de 1/2 inch și păstrați separat de tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Încălziți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați tulpinile de smog și ceapa și gătiți, amestecând regulat, până când ceapa începe să devină aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați apă o lingură la un moment dat pentru a preveni lipirea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați lacrimile, fasolea, roșiile, busuiocul și măslinele gătite și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Adăugați frunzele de smog, reduceți focul la mediu și acoperiți bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand smogul este fraged (lasati 5-12 minute, in functie de gustul dumneavoastra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Adăugați drojdia nutrițională și oțetul și sarea și piperul la gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista