Bierocks (Cifre De Afaceri Din Carne Germană)
Bierocks (cifre de afaceri din carne germană) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, sos Worcestershire, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Germană Bierocks, Kraut Bierocks-Burger De Varză Germană, și Cifre De Afaceri De Carne Îngrijite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează carnea de vită, ceapa și usturoiul, sarea și piperul de lămâie într-o tigaie mare la foc mediu, până când carnea de vită se rumeneste.
Adăugați varză, sos Worcestershire și semințe de chimen. Gatiti pana cand varza este moale; scurgeți lichidul din amestec.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pe o placă ușor făinată, rulați fiecare pâine de aluat într-un cerc de 12 inci.
Tăiați fiecare cerc în 6 pene. Puneți umplutura de varză / carne de vită pe centrul fiecărei bucăți de aluat, împărțind în mod egal. Trageți trei puncte din fiecare pană până la centru și ciupiți pentru a sigila.
Așezați bierocks pe o foaie de biscuiți ușor unsă. Dacă doriți, periați aluatul cu unt topit sau spălare de ou (1 albus de ou cu 2 linguri de apă).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Serviți fierbinte sau înfășurați și congelați pentru încălzire mai târziu.