Bibimbap Waffled
Bibimbap Waffled ar putea fi doar Coreeană rețetă pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 2 și costă $ 2.47 pe portie. Acest curs principal are 425 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți kimchi, ouă, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Waffled Falafel, Prăjituri De Crab Waffled, și Waffled Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați, scurgeți și clătiți orezul într-o strecurătoare până când apa curge limpede și nu este tulbure.
Combinați orezul clătit cu 3/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic la foc mediu, apoi peste și reduceți focul la minim. Gatiti, netulburat, pana cand apa este absorbita, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, încă 15 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă 1 lingură ulei de susan, semințele de susan, 1 lingură sos de soia, oțetul, zahărul și 1/2 linguriță sare.
Lăsați să se răcească complet (orezul poate fi refrigerat până la 1 zi înainte).
Combinați spanacul pentru bebeluși cu 1 lingură de apă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde până se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Scurgeți și aruncați cu uleiul de susan rămas și sosul de soia. Pune deoparte.
Preîncălziți un fier de vafe la mediu-înalt. Ungeți generos partea superioară și inferioară a fierului de vafe cu ulei de susan. Amestecați cele 2 ouă bătute în orezul răcit. Răspândiți uniform aproximativ 1/2 cană din amestecul de orez în fierul de vafe. Închideți și gătiți până când orezul este auriu în pete și poate fi ușor ridicat cu o spatulă, 4 până la 6 minute. Repetați cu amestecul de orez rămas.
Se transferă pe două farfurii și se lasă deoparte.
Periați ușor fundul fierului de vafe cu mai mult ulei de susan. Crăpați restul de 2 ouă chiar pe fierul de vafe și păstrați fierul deschis.
Presărați ouăle cu sare. Gatiti pana cand albusurile sunt setate si galbenusul este inca curgator, 4-5 minute.
Serviți un ou deasupra fiecărei vafe de orez. Se acoperă cu spanacul, kimchi, pasta gochujang și semințele de susan.
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare