Bibimbap Waffled

Bibimbap Waffled
Bibimbap Waffled ar putea fi doar Coreeană rețetă pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 2 și costă $ 2.47 pe portie. Acest curs principal are 425 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți kimchi, ouă, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Waffled Falafel, Prăjituri De Crab Waffled, și Waffled Hash Browns pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați, scurgeți și clătiți orezul într-o strecurătoare până când apa curge limpede și nu este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul clătit cu 3/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic la foc mediu, apoi peste și reduceți focul la minim. Gatiti, netulburat, pana cand apa este absorbita, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, încă 15 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă 1 lingură ulei de susan, semințele de susan, 1 lingură sos de soia, oțetul, zahărul și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lăsați să se răcească complet (orezul poate fi refrigerat până la 1 zi înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Combinați spanacul pentru bebeluși cu 1 lingură de apă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde până se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scurgeți și aruncați cu uleiul de susan rămas și sosul de soia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
7
Preîncălziți un fier de vafe la mediu-înalt. Ungeți generos partea superioară și inferioară a fierului de vafe cu ulei de susan. Amestecați cele 2 ouă bătute în orezul răcit. Răspândiți uniform aproximativ 1/2 cană din amestecul de orez în fierul de vafe. Închideți și gătiți până când orezul este auriu în pete și poate fi ușor ridicat cu o spatulă, 4 până la 6 minute. Repetați cu amestecul de orez rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se transferă pe două farfurii și se lasă deoparte.
9
Periați ușor fundul fierului de vafe cu mai mult ulei de susan. Crăpați restul de 2 ouă chiar pe fierul de vafe și păstrați fierul deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
10
Presărați ouăle cu sare. Gatiti pana cand albusurile sunt setate si galbenusul este inca curgator, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
11
Serviți un ou deasupra fiecărei vafe de orez. Se acoperă cu spanacul, kimchi, pasta gochujang și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
GochujangGochujang
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
KimchiKimchi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista