Biban Parmezan La Cuptor
Bibanul parmezan la cuptor este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 164 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, boia de ardei, file de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Încercați Biban Oceanic Copt, Fileuri De Biban, și Biban braconat cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, boiaua și busuiocul.
Ungeți fileurile de pește cu unt, apoi înmuiați-le în amestecul de firimituri.
Se pune într-o tigaie unsă.
Se coace, neacoperit, la 500 km.10 minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.