Biban De Mare Prăjit Cu Fenicul, Portocale De Sânge Și Măsline
Bibanul de mare prăjit cu fenicul, portocale de sânge și măsline este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 40 de porții. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 109 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban De Mare Cu Dungi Cu Portocale De Sânge Și Măsline, Carpaccio De Fenicul Cu Portocale De Sânge Și Măsline Negre, și Salată Algeriană Sunset (portocale de sânge , fenicul și măsline negre).
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.